Care sunt avantajele crearii unui cont?
Inregistrarea printr-un cont permite abonarea la newsletterele ce informeaza asupra noutatilor, ofertelor si promotiilor prezente pe site-ul www.tiral.ro
Sectiunea „Contul meu” ofera o evidenta atat a istoricului, cat si a stadiilor de procesare a comenzilor. Prin crearea unui cont este posibila inregistrarea a mai multe adrese de livrare.
Confidentialitatea datelor.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ul nostru . Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului dumneavoastră Tiral.ro .
Tiral.ro  își rezervă dreptul de a modifica Termenii în orice moment. Orice astfel de modificări vor fi postate pe site-ul nostru și sunteți de acord să respectați aceste modificări .

In conformitate cu Legea nr 677/2001, IOCAZA CONF SRL a  notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal  pentru inregistrarea companiei in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Accesul Cumparatorului la produsele de pe site este asigurat in baza furnizarii de date personale, colectate de  IOCAZA CONF SRL. In scopul validarii, facturarii şi expedierii comenzilor, precum şi solutionarea de cauze adiacente acestui scop.

Datele pot fi colectate şi in scop statistic sau pentru informarea utilizatorilor site-ului in baza unor newslettere şi alerte periodice, lansate strict in format electronic.

Politica de confidentialitate adoptata de IOCAZA CONF SRL obliga angajamentul companiei de a folosi aceste date strict in scopurile declarate, fiind interzisa publicarea, vanzarea, inchirierea, licentierea lor, etc, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea sau accesarea lor este ceruta de organele abilitate in cazurile prevazute de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.

Printr-o notificare scrisa, utilizatorul poate contacta IOCAZA CONF SRL, solicitand ştergerea datelor cu caracter personal, actiune ce impica revocarea acordului dat acestui document.

Clientul are dreptul de a modifica datele furnizate in formular, pentru a reasigura caracterul lor actual.

Plata prin card implica procesarea datelor de card de catre un operator specializat, informatii ce nu vor fi stocate de catre IOCAZA CONF SRL

Procesatorul de carduri bancare agreat de catre IOCAZA CONF SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

IOCAZA CONF SRL nu raspunde pentru defectiunile ce pot periclita securitatea serverului ce stocheaza aceste date.

Politica de confidentialitate din acest document se refera exclusiv la IOCAZA CONF SRL, nefiind valabila pentru partenerii sai sau orice alt tert ce poate fi accesat prin orice fel de legaturi, in afara site-ului.

IOCAZA CONF SRL nu va fi responsabil sau răspunzător pentru orice pierdere sau daune cauzate de sau care decurg din dependența oricarui utilizator pe informații obținute de la sau prin intermediul acestui site , si este responsabilitatea dumneavoastră de a evalua informațiile și alt conținut disponibil prin intermediul acestui site. Acest site si informațiile și materialele conținute în acest site pot fi modificate în orice moment , și din când în când , fara notificare prealabila sau ulterioara.